Direktlänk till inlägg 21 juli 2008
Här är en väldigt god och proteinrik liten sallad att ta till när som helst.
Lunch/middag/ mellanmål...you name it.
Mängden på ingredienserna varierar från person till person..man slänger i den mängd man vill. Och nej det ser inte aptitligt ut på bild, och kanske låter osmakligt, men jag lovar den är grymt god.
Ganska hårdkokta ägg
tonfisk ( i vatten eller olja )...med olja smakar det mer..och man låter det rinna av ett bra tag innan.
Krispig inlagd gurka/smörgåsgurka.
Spad från gurkan
Lite lättmajonäs
Fullkornspasta
ex:
Skär 3 ägg i mindre bitar och lägg i en skål
Lägg i en burk väl avrunnen tonfisk gärna i olja
Skär ca...0,5 dl smörgåsgurka i bitar
Häll i lite av gurkspadet i skålen
Ta så mycket majonäs du vill...ca. 1-2 msk.
Sedan lägger du i kokt fullkornspasta, spolad i kallt vatten
Rör ihop och låt gärna stå.
Den här burken räcker till mig som GBP:ad till 4-5 luncher/middagar...som 5 månaders opad.
Man kan lägga i lite räkor också om man vill = ännu mer protein
Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...
Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...
*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften. Så livet kan bli ibland.... ...
jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|